Slovenský trh práce vo väzbe na Lisabonskú stratégiu - Husáková, Mária
Trh práce v Slovenskej republike. Základné črty trhu práce v SR. Zahraničné investície a ich vplyv na nárast zamestnanosti. Riziká, ktoré nesie politika lacnej pracovnej sily. Lisabonská stratégia a pozícia Slovenskej republiky. Predpoklad vývoja zamestnanosti v SR do roku 2010. Správa o pokroku v implementácii Národného programu reforiem v SR na roky 2006-2008.