Medzinárodné autorské právo - Adamová, Zuzana
Témy letného postgraduálneho kurzu International copyright law z oblasti medzinárodného autorského práva, organizovaný Inštitútom pre informačné právo IViR v Amsterdame na Právnickej fakulte Amsterdamskej univerzity.