Transformation of social policy in the Slovak Republic - Stanek, Vojtech
Transformácia sociálneho sektora je integrálnou súčasťou komplexu politických, ekonomických, kultúrnych a sociálnych zmien. Má viesť k prenosu zodpovednosti zo štátu na individuálnu zodpovednosť všetkých občanov za riešenie svojej sociálnej situácie. Sociálna podpora a rodinná politika na Slovensku. Trh práce a politika zamestnanosti. Dôchodkové zabezpečenie a sociálne poistenie.