Regulace pojišťovnictví v Evropské unii - Čížek, Josef
Jednotný poistný trh. Otvorenie hraníc a harmonizácia vnútroštátnych právnych predpisov. Fungovanie jednotného poistného trhu. Jednotný trh pri sprostredkovaní poistenia a zaistenia. Integrácia, koncentrácia trhu, deregulácia. Stav integrácie poistných trhov členských štátov.