Srovnání zdravotnických systémů - Roubal, Tomáš
Porovnanie zdravotných systémov vo Francúzku, Nemecku a Írsku a nároky poistencov v rámci verejného zdravotného poistenia v týchto štátoch. Nároky poistencov verejného zdravotného poistenia. Typy súkromného zdravotného poistenia v EÚ. Verejný systém. Súkromné poistenie. Poistné podmienky.