Řízení rizik neživotních pojišťoven v kontextu pravidel Solvenci II - Ducháčková, Eva
Informačná nedokonalosť na trhoch neživotného poistenia v praxi. Rizika pri realizácii produktov neživotného poistenia. Riadenie rizík v neživotnej poisťovni.