Vízia hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR na roky 2007-2013 so zameraním na národné priority spolufinancované zo štrukturálnych fondov EÚ - Zorkóciová, Otília, 1954-
Programový dokument vlády SR: Národný strategický referenčný rámec SR na roky 2007-2013. Príspevky zo štrukturálnych fondov určené na tri priority: Infraštruktúra a regionálna dostupnosť, Vedomostná ekonomika, Ľudské zdroje a vzdelávanie. Vízia, strategické priority a ich ciele pre hospodársky a sociálny rozvoj SR na roky 2007-2013. Finančné prostriedky na programovacie obdobie 2007-2013 určené pre SR.