Vplyv úpravy charakteru premenných na metódy viackriteriálneho hodnotenia - Vojtková, Mária, 1966-
Podstata metód viackriteriálneho hodnotenia. Ciele všetkých metód viackriteriálneho hodnotenia. Praktický príklad na vysvetlenie vplyvu určenia charakteru a následne spôsobu úpravy premených ako jedného z krokov metód viackriteriálneho hodnotenia.