Keď dávky nefungujú, treba ich zvýšiť - Krčmáriková, Lea
Slovensko má najvyššiu nezamestnanosť v EÚ, no zároveň začína čeliť problému s nedostatkom pracovných síl. Snaha ministerstva práce riešiť danú situáciu, avšak nesprávnymi opatreniami. Sociálny podnik - nový pojem v novele zákona o službách zamestnanosti, ktorý má zlepšiť zamestnávanie. Argumenty pre a proti. Kto patrí medzi znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie.