Miera rizika v kontexte Bazilejskej kapitálovej dohody z roku 1988 - Boďa, Martin
Prezentácia bazilejskej metódy na meranie rizika v kontexte prvej Bazilejskej kapitálovej dohody. Medzinárodný rámec pre reguláciu finančného rizika - bazilejské kapitálové dohody. Bazilejská kapitálová dohoda z roku 1988.