Vplyv zavedenia eura na ekonomiku SR - Raslavská, Ivana
Analýza vplyvu zavedenia eura z ekonomického hľadiska, definovanie výhod a nevýhod spojených so vstupom Slovenska do eurozóny. Porovnanie štruktúry slovenskej ekonomiky a eurozóny. Otázka načasovania vstupu do EMÚ. Predpokladaný vývoj HDP pri posunutí vstupu Slovenska do eurozóny o jeden rok. Perspektívy slovenského hospodárstva po vstupe do eurozóny.