Analýza zahraničného obchodu ovčích komodít po vstupe do EÚ - Hudáková, Ivana, 1976-
Výpočet ukazovateľov konkurencieschopnosti ovčích komodít pomocou ukazovateľa odhalených komparetívnych výhod RCA. Vývojové tendencie agropotravín zahraničného obchodu v rokoch 2003-2005. Vývojové tendencie v odvetví chovu oviec v Slovenskej republike po vstupe do EÚ.