Korean perspectives of foreign direct investments in Central and Eastern Europe - Song, Sunghee
SVE, príjemca PZI, v súčasnosti predstavuje základňu pre kórejskú globálnu produkciu v EÚ. Kórejské firmy sa sťahujú zo západu do SVE. Navyše tu rastie objem PZI. Môže to byť klasifikované ako push a pull faktory. Investície kórejského automobilového priemyslu na Slovensku.