Rozvoj podnikania v MSP v SR - Majtán, Miroslav
Pri hodnotení podnikania v MSP je možné pozorovať pokračovanie v raste tohto sektora, postupnom zlepšovaní jeho ukazovateľov i čiastočnom zlepšovaní podnikateľského prostredia. Skúsenosti našich podnikateľov s fungovaním v podmienkach jednotného európskeho trhu ukazujú, že je potrebné ďalšie zvyšovanie konkurencieschopnosti a širšie využívanie výhod jednotného trhu ako predpoklad úspešnej integrácie do európskeho hospodárskeho systému.