Metamorphing-nerevolučná evolúcia - Chorváthová, Daniela
Zmeny menej radikálne. Neustála premena. Metamorphing - každodenné nastavovanie optimálnych parametrov. Postavenie manažérov. Viac slobody zamestnancom. Zmena začína novou voľbou lídra. Presun kompetencií smerom dolu.