Prístup k systémom manažérstva kvality v cestovnom ruchu na Slovensku - Gúčik, Marián
Výsledky výskumu, ktorý sa venoval prístupu ku kvalite a systémom manažérstva kvality v slovenskom cestovnom ruchu pomocou expertnej metódy Delphi. Oslovené boli štyri skupiny expertov v cestovnom ruchu. Dosiahnuté výsledky.