Hypotekárne obchody v Nemecku - Horvátová, Eva, 1958-
Pojem záložné listy. Druhy záložných listov v Nemecku. Rozhodujúce faktory, ktoré ovplyvňujú vlastnosti záložných listov. Vývoj na nemeckom kapitálovom trhu. Vývoj na úverovom trhu. Hypotekárne úvery - krycie aktíva pre záložné listy.