Vzdelanie nekončí získaním diplomu - Hamerlová, Katarína
Koncepcia profesijného rozvoja učiteľov zabezpečí vyššiu odbornosť a kvalitu výučby. Komplex dokumentov týkajúci sa profesijného rozvoja pedagógov vláda premietla do prípravy Koncepcie profesijného rozvoja učiteľov v kariérovom systéme, ktorá bude východiskom pre prijatie všeobecne záväzných právnych predpisov. Ciele koncepcie. Kreditový systém. Finančné náklady.