Od svitu do mrku - Jamnický, Peter
Náročné pracovné podmienky vo vrcholovom manažmente organizácií. Správny pomer medzi pracovným a súkromným životom. Stres na pracovisku. Rozdelenie právomocí vrcholového manažmentu. Organizačná štruktúra.