Analýza finančných konsolidovaných celkov na finančnom trhu Európskej únie - Makúch, Miroslav, 1981-
Faktory, ktoré ovplyvňujú strategické rozhodovanie finančných spoločností. Spoločné znaky stratégií jednotlivých spoločností. Hlavné trendy na finančných trhoch.