Co s vynálezem a jak s ním začít podnikat - Krč, Kamil
Špecifiká inovačného podnikania. Pravidlo 4T - technológia, trh, tím a termín - základná podmienka pre štart inovačného podnikania. Charakteristika jednotlivých zložiek inovačného podnikania.Technológie - využitie prostriedkov ochrany priemyselného vlastníctva, výroba prostredníctvom outsourcingu. Trh - prieskum trhu, orientácia na zákazníka, reklamná stratégia. Tím - kľúčoví ľudia ako nositelia spoločného know-how, rozdelenie kompetencií, externí spolupracovníci. Termín - plánovať v predstihu, dostať produkt včas k zákazníkovi.