Osobné portfóliové účty ako alternatíva podielovým fondom - Bačišin, Vladimír
Otázky výhod prístupu profesionálov z oblasti riadenia aktív k investíciám a súčasne peniaze nevkladať do fondov. Individuálne portfóliové (investičné) účty (managed accounts). Vymedzenie pojmu riadený investičný účet, nazývaný tiež samostatným účtom (separate accounts), Výhody riadeného účtu. Vlastnosti podielových a fondov a riadených účtov.