Národné parky Kene a ich význam pre cestovný ruch - Mišúnová, Ema
Prírodné predpoklady cestovného ruchu Kene. Národné parky a prírodné rezervácie Kene, safari. Analýza návštevnosti Kene, štruktúra návštevníkov a výška príjmov z cestovného ruchu.