Seriál : Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Primárny a sekundárny kapitálový trh cenných papierov. Členenie kapitálového trhu. Burza cenných papierov. Volný trh cenných papierov. Príčíny obchodovania na volnom trhu. Primárny a sekundárny trh na Slovensku.