Inteligentní byznys pomocí Business intelligence - Slánský, David
Business intelligence (BI) ako koncept využitia informácií v organizácii pre podporu rozhodovania. Architektúra alebo stavebné kamene Business intelligence. Využitie BI v podnikovej praxi (v oblasti financií, marketingu, výroby, logistiky, riadenia vzťahov s dodávateľmi...). Aspekty ďalšieho rozvoja.