Obstarávanie tovarov, služieb a prác v nízkych hodnotách - Lőrinc, Drahoslav
Verejní obstarávatelia sa musia aj pri zabezpečovaní tovarov bežného charakteru riadiť platným zákonom č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní. Všeobecné ustanovenia. Určenie predpokladanej hodnoty zákazky. Postup zadávania zákazky v podmienkach mesta/obce. Komunikácia a evidencia. Hodnotenie ponúk pri zákazkách s nízkou hodnotou. Vyhodnotenie a uzavretie zmluvy. Dokumentácia postupov zadávania zákaziek s nízkymi hodnotami. Kontrola postupov zadávania zákaziek s nízkymi hodnotami. Všeobecné a záverečné ustanovenia. Prílohy.