"Modern talking" - Matthes, S.
Problematika nadmerného používania cudzích slov v komunikácii. Iba jasné a zrozumiteľné slová zabránia nedorozumeniam. Dôsledky používania abstraktných výrazov. Technický pokrok a globalizácia ako príčiny importu anglicizmov. Používanie žargónu vo firme. Ekonomické esparanto. Sedem zlatých pravidiel presvedčivého prejavu.