Specifická příprava sluchově postižených studentů ke studiu na VŠ - Habiballa, Hashim
Ostravská Univerzita organizuje vzdelávanie v oblasti aplikovanej informatiky v distančnej podobe. Toto štúdium je ponúkané aj študentom so sluchovým postihnutím. Ponuka prípravného kurzu ku štúdiu pre týchto študentov, podpora projektom Equal. Skúsenosti a názory študentov a spätná väzba.