Názory riaditeľov škôl na vybrané manažérske činnosti - Bohony, Pavol
Výber z výsledkov celoslovenského výskumu, v ktorom sa analyzujú postoje a názory riaditeľov škôl na manažérske činnosti obsiahnuté vo vybraných moduloch o sebahodnotení, o tom, čomu pripisujú väčší význam v riaditeľskej práci a o potrebe ďalšieho doplňovania si vedomostí a schopností riaditeľa.