Význam rizikového kapitálu pre malé a stredné podniky - Rosenberg, Miloslav
Formy realizácie rizikového kapitálu. Skúsenosti z dopadu rizikového kapitálu na sociálno-ekonomický vývoj v štátoch Európy. Čím boli venture kapitálové investície charakteristické v Európe v roku 2002. Rizikový kapitál v ekonomike Slovenska. Význam rizikového kapitálu v Slovenskej republike stanovený dopytom. Opatrenia vlády SR v podpore rozvoja rizikového kapitálu.