Realizácia priemyselných parkov a finančné prostriedky z Európskej únie - Pásztorová, Jana, 1960-
Význam priemyselných parkov pre ekonomický rozvoj. Možnosť realizácie priemyselných parkov na Slovensku zo štrukturálnych fondov v rámci schémy Sektorový operačný program Priemysel a služby (SOP PS). Finančná pomoc poskytovaná na báze spolufinancovania. Stav implementácie Sektorový operačný mprogram Priemysel a služby podľa Priority 1.2.