Zmenky v účtovníctve podnikateľov - Kaletová, Viera
Zmenka je prevoditeľným cenným papierom vydávaným individuálne, v listinnej podobe, ktorý má predovšetkým úverovú a platobnú funkciu. Právna úprava zmenky, náležitosti zmenky, zmenkové úkony, platenie zmenky, účtovanie o zmenkách. Zmenky v jednoduchom účtovníctve podnikateľov.