Manažerské techniky a koučování - vybrané přístupy a teorie - Budík, Josef
Systémový prístup k manažmentu koučovania. Techniky a procesy koučovania. Koučovanie podporujúce manažérske zručnosti. Koučovanie v práci manažérov. Kombinácia systémového prístupu koučovania a auditu.