Rovná daň - slovenská realita, európsky mýtus - Kušnírová, Jana, 1977-
Analýza dane z príjmov fyzických osôb uplatňovanej v SR. Vzájomná kooperácia sadzieb dane z príjmov fyzických osôb uplatňovaných vo vybraných členských krajinách EÚ.