Riziká fúzií a akvizícií na svetovom poistnom trhu - Krátka, Zuzana, 1968-
Fúzie a akvizície v sektore poisťovníctva ako prejav globalizácie finančných trhov. Obchodné riziká fúzií a akvizícií v poisťovníctve. Riziko trhu. Právne riziko. Riziko nezvládnutia synergie. Politicko-ekonomické riziká fúzií a akvizícií v poisťovníctve. Marketingové riziká fúzií a akvizícií v poisťovníctve.