Terorizmus v globálnom kontexte a postoj moderného sveta voči nemu - Mráz, Stanislav
Terorizmus ako jedna z mnohých podôb ozbrojeného násilia. Základný význam terorizmu. Právna úprava v oblasti potláčania prejavov medzinárodného terorizmu. OSN a prvé pokusy o potláčanie terorizmu. Rada Európy. Európska únia. Vojna s terorizmom.