Európsky priestor vysokoškolského vzdelávania: K návrhu študijných programov - Jasenek, Jozef
Popis metodológie hlavných zásad návrhu študijného programu, založeného na princípe výstupov štúdia a na koncentrácii na študenta ako protiklad prístupu založeného na princípe vstupov a koncentrácie učiteľa. Nový prístup bol aplikovaný a vypracovaný na vybranú skupinu študijných odborov v projekte TUNING Educational structures in Europe.