Limiting factors in the field of business activities in rural tourism - Ryglová, Kateřina
Vidiecka turistika je v Česku stále v počiatočnej fáze svojho rozvoja, nie je rozvinutá tak ako v niektorých krajinách západnej Európy. Prekážky rozvoja.