Limitujúce faktory štátneho dlhu - Polavka, Vladimír
Problematika zadlžovania štátov. Limitujúce faktory štátneho dlhu:finančné, právne, politické a rozpočtové obmedzenia, obmedzenia z hľadiska kapitálového trhu, obmedzenia zahraničného zadlženia. Rating Slovenska v rokoch 1993-2006.