Čo je nové v IFRS v roku 2007? - Krupová, Lenka
Vyhlásenie IASB zo dňa 24. júla 2006. Náklady na úvery a pôžičky. Prevádzkové segmenty. Zostavovanie a zverejňovanie účtovnej závierky. IFRIC 10 - Priebežné účtovnícke výkazníctvo a zníženie hodnoty aktív. IFRIC 11 - Transakcie s vlastnými akciami a s akciami členov skupiny. IFRIC 12 - Zmluvy o poskytovaní licencovaných (verejných) služieb. IFRIC 13 - Vernostné zákaznícke programy. IFRIC 14 - Hranice pre vykazovanie aktív z programov zamestnaneckých požitkov, minimálne požiadavky na financovanie programov a ich interakcie. Finančné nástroje "puttable at fair value". Záväzky a vlastný kapitál.