Mezanínové financovanie ako špecifický typ rizikového a rozvojového kapitálu - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Charakteristika mezanínového financovania. Mezanínové financovanie ako alternatíva k tradičnému úveru. Hlavné otázky v zmluvách o mezanínovom financovaní. Mezanínové financovanie a podpora malých a stredných podnikov. Fakty, ktoré hovoria v neprospech využívania mezanínového financovania malých a stredných podnikov na Slovensku.