Medzinárodné smernice pre vzdelávanie v oblasti účtovníctva - Tumpach, Miloš, 1970-
Internacionalizácia účtovníctva. Spoločné riešenie aktuálnych problémov účtovnej profesie. Aktivity Výboru pre medzinárodné účtovné štandardy (IASC), Medzinárodnej federácie účtovníkov (IFAC) a Rady pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB). Vydávanie smerníc IEG (Internetional Education Guidelines - medzinárodné smernice pre vzdelávania.