Zmeny v sociálnom poistení súvisiace s prijatím zákona č. 348/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony - Ruppová, Nataša
Zmena v právnej úprave pracovnej pohotovosti a jej vplyv na sociálne poistenie. Vymeriavací základ zamestnanca. Vymeriavací základ zamestnávateľa. Zmena v určení vymeriavaceho základu na platenie poistného na sociálne poistenie. Zavedenie inštitútu dohody o pracovnej činnosti a jej vplyv na sociálne poistenie. Odvodové povinnosti zamestnávateľa. Oznamovacie povinnosti zamestnávateľa.