Platobná morálka ako súčasť podnikateľského prostredia a jej vzťah k budúcemu rozvoju podniku - Demjanová, Lucia, 1981-
Platobná morálka ako faktor podnikateľského prostredia. Platobná morálka slovenských firiem. Vysoké riziko finančných problémov spôsobených neskorým splácaním pohľadávok. Hodnotenie Slovenska na základe Risk indexu. Faktory, ktoré zhoršujú platobnú disciplínu firiem na Slovensku. Platobná morálka a jej vzťah k budúcemu rozvoju podniku.