Inštitucionálne aspekty manažérskeho účtovníctva v kontexte svetového vývoja - Tumpach, Miloš, 1970-
Špecifiká manažérskeho účtovníctva. Harmonizácia manažérskeho účtovníctva. Štandardy prijaté na úrovni profesijných združení manažérskych účtovníkov. Nadnárodné inštitúcie (Výbor pre medzinárodné účtovné štandardy - IASC, Medzinárodná federácia účtovníkov - IFAC).