Riešenie medzinárodných obchodných sporov - Martyniv, Halina
Konanie o medzinárodných obchodných sporoch na štátnych súdoch. Klasifikácia súdnych sporov. Rozhodcovské konanie v medzinárodnom obchode. Základné princípy rozhodcovského konania.