Súčasná ekonomická situácia Peru v latinskoamerickom kontexte a jeho vzťahy s Európskou úniou - Delgadová, Elena
Základné informácie o geografických podmienkach, politickom systéme a ekonomickej situácii Peru. Ekonomická situácia Peru v latinskoamerickom kontexte. Komparačné hodnotenie inflácie. Účasť priamych zahraničných investícií v Peru podľa ekonomických sektorov. Sociálne aspekty. Vzťahy s Európskou úniou..