Online obchod
Prezentácie, ktoré odzneli na seminári Obchod connecting 2007 - online nákupy na Slovensku, kto nakupuje prostredníctvom internetu, spojenie kamennej a internetovej predajne pri predaji spotrebnej elektroniky môže priniesť ovocie, online raklama.