Nezamestnanosť a investície do ľudského kapitálu v novej ekonomike - Poláčková, Hana, 1968-
Štruktúra predkladaného príspevku je zložená z niekoľkých častí, ktoré spolu tematicky súvisia. Príspevok sa zaoberá vývojom Slovenska z pohľadu konkurencieschopnosti, a vývojom nezamestnanosti v rokoch 1998 až 2006 s dôrazom na potrebu investícií do ľudského kapitálu v podmienkach novej ekonomiky.