Nové značky kreujú myšlienky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Príchod nových odevných značiek núti existujúce kreovať svoje myšlienky a prinášať na trh niečo nové. Na druhej strane je tu stále veľká skupina ľudí, ktorá s vidinou nízkych cien nakupuje na trhoviskách či v rôznych ázijských veľkoobchodoch. Skúsenosti spol. Makyta a OP Prostějov, ktoré za predpoklad úspechu a ďalšieho napredovania svojich firiem vidia predovšetkým kvalitu produkcie a pružnosť výroby. Orientácia na náročného zákazníka. Nemecká spoločnosť Quelle a jej multi-channel predaj.